Workshop 24 maart Liefde voor jezelf

 

 

 

 

 

 

 

Liefde voor jezelf.

Deze dag staat in het teken van liefde voor jezelf en contact maken met je innerlijk kind. Het innerlijke kind is dat deel van jou wat het dichtst bij je essentie en je hart staat. Het is heel gevoelig voor sfeer, energie en mensen. Door weer ruimte te maken voor dit kind in jou van verschillende leeftijden en jezelf toe te staan te mogen voelen en ervaren kan de energie gaan stromen. Pijnlijke ervaringen kunnen en mogen verwerkt worden vanuit zachtheid en een open houding. Het geeft je inzicht in relaties en situaties in je leven waarin je beperkt of onvrij voelt. Je leert onderscheid maken tussen de gevoelens van het kind en de volwassene.

 

Deze dag is voor iedereen die de weg naar binnen gaat of nieuwsgierig is naar zijn/haar innerlijk kind. Meer liefde voor zichzelf en de ander wil ervaren. Wil leren kijken vanuit compassie voor zichzelf. Leren verbinden. Als je te maken hebt met angsten, depressie, veel in je hoofd zit, bied deze dag je de mogelijkheid dit te onderzoeken en krijg je handvatten hier mee om te gaan. In een veilige omgeving gaan we samen op reis.

We maken gebruik van zacht en openend lichaamswerk, innerlijk kindwerk, meditatie.

Via eenvoudige oefeningen neem ik je mee naar binnen, zodat je contact kunt maken met je innerlijk kind. Als groep zullen we elkaar stimuleren en ruimte bieden je te openen. Met respect voor jouw grenzen zodat je veilig en geborgen kunt voelen.

Kosten: € 80
Tijd: 10.00 – 17.30
Datum: 24 maart
Plaats: Amsterdam, Hillegomstraat 12-1

Info: Rene Henken 0638787836 of email: renehenken@gmail.com