Rene

Welkom !

fullsizerenderOver mij

Welkom op mijn website ! Ik help je graag op jouw weg naar heelheid en liefde. Ik help mensen te voelen en inzicht te krijgen in wie ze werkelijk zijn, zodat ze eerlijk en authentiek kunnen gaan leven. Het gaat daarbij eerst om jou. Wie ben jij? Wat zijn jouw verlangens? Wat heb jij nodig om een vervullend leven te leiden?

Herken je jezelf hierin?
 • Vind je het moeilijk grenzen aan te geven, voel je overbelast, overprikkeld, onrustig.
 • Ben je bang alleen te zijn. Ervaar je angsten en paniek.
 • Je ervaart jezelf niet als volwassen. Je voelt je klein, bent bang voor de ander, de ander is groot of belangrijker.
 • Ervaart niet echt contact. In je relatie mis je de intimiteit.
 • Je krijgt niet echt iets wezenlijks voor elkaar.
 • Je leid je eigen leven niet. Je maakt geen eigen keuzes.
 • Je zoekt erkenning, waardering bij anderen. Je voelt je leeg en eenzaam.
 • je voelt je depressief, verward en uitzichtloos.
 • Het goed willen doen. Perfect willen zijn. Altijd maar druk.
 • Je hebt moeite met het voelen van je emoties of raakt er juist door overspoeld.
 • Je hebt het verlangen om te onderzoeken en jezelf te ontwikkelen.
 • Je wilt pijnlijke ervaringen verwerken.
 • je hebt te maken gehad met geweld of seksueel misbruik.
 
Ik help je graag om

Te leren contact te maken met wat er in je leeft en je ermee te verbinden. . Je leert volwassen zijn in verbinding met je zachtheid en kwetsbaarheid. Er is nu aandacht voor jou en wat er in jou leeft. Je hoeft niets en er is zorg voor jou. Je angsten mogen er zijn en hoeven niet weg. Je wordt gezien in wat er werkelijk speelt. 

Wil je persoonlijk kennismaken?

Als je persoonlijk kennis wilt maken ben je van harte welkom. Ik kijk dan samen met jou wat je nodig hebt.

Ik werk vanuit mijn eigen voelen en de ervaring die ik als therapeut heb. De begeleiding is ervaringsgericht en helpt je inzicht te krijgen in de oorzaak van je problemen.

——————————————————————————————————-
Mijn verhaal

 Ik heb ruim twintig jaar ervaring als therapeut, individueel, relaties en groepen. Toen ik in het speciaal onderwijs als leerkracht werkte en zag wat de kinderen voor problemen hadden op emotioneel en sociaal gebied voelde ik me aangetrokken tot het gaan werken met volwassenen. Ik dacht toen dat het niet zozeer de kinderen waren die zich moesten aanpassen en als probleem gezien werden maar dat wij als volwassenen moesten leren onze eigen pijn te verwerken zodat we op een open en liefdevolle manier de kinderen kunnen begeleiden tot volwassenheid.

Na een persoonlijke crisis rond mijn 25e nam ik ontslag als leerkracht en ging me omscholen tot therapeut. Ik volgde diverse opleidingen waaronder, psycho-sociaalwerk, opleiding tot emotioneel lichaamstherapeut en de awakening your lightbody jaartraining en vervolgtrainingen. Toen ik na mijn opleidingen ging werken verdiepte ik me meer in het innerlijk kind en de verschillende persoonlijkheden( voice dialogue) en mijn eerste folder heette dan ook; ontdek het kind in jezelf. Als snel kreeg ik cliënten en ontwikkelde me tot individueel therapeut en begeleidde later ook groepen. Ik ging naast mijn praktijk werken als therapeut bij de VSK ( vereniging tegen seksuele kindermishandeling) en zette daar de hulpverlening aan mannen op en begeleidde diverse groepen. In dit werk leerde ik de principes van traumaverwerking kennen en verdiepte me nog meer in het innerlijk kind en de verschillende deelpersoonlijkheden.

Mijn intentie is vanaf het begin af aan geweest om te werken vanuit mijn hart. Me in te leven in de ander en werkelijk contact te maken met de diepere gevoelslagen. Verbinding te maken met de essentie van degene die ik begeleid. Mijn liefde, heldervoelendheid en inzicht gebruiken om een opening te creëren zodat er meer bewustzijn en inzicht komt en pijn verwerken mag. Je leert contact maken met je innerlijke kinderen en de liefdevolle volwassene in jou. 

Het begint allemaal bij jou en mij. Durven stil staan en ervaren wat er werkelijk leeft. Kwetsbaar durven zijn. Erkennen wat er is en dat aanvaarden, bied de mogelijkheid jezelf te leren kennen. Blokkades kunnen energetisch, emotioneel, mentaal, spiritueel gezien en verwerkt worden.

In mijn weg heb ik diverse diepere processen meegemaakt met veel angsten en paniek en ontreddering. Ook een diep verlangen terug te willen keren in mezelf en daar alles voor willen doen. Het leven niet zien als een probleem maar als een uitdaging waarbij je de kans krijgt om krachtiger en liefdevoller te zijn naar jezelf en anderen. Dat is een weg die gaat met vallen en opstaan.

Liefdevolle groet,  Rene