Het spirituele pad

Als baby’tje ben je nog puur en in contact met jezelf. Je bent kwetsbaar en open, afhankelijk van je omgeving. Als mama open is voel je haar liefde en dat maakt je blij, je voelt je veilig en tevreden. Op momenten dat ze zich afsluit, overbelast is of niet genoeg ruimte heeft voor jou, voel je de pijn ervan. Je probeert haar te behagen zodat ze weer open en beschikbaar is.

Als je als kind alle ruimte hebt gehad je te verbinden met je moeder( verzorgers) ontwikkel je een gezonde en veilige basis van waaruit je de wereld kunt ontdekken en jezelf kunt ontwikkelen.

In onze wereld met verwachtingen en eisen die aan je gesteld worden, raak je als kind het contact met jezelf kwijt en ontwikkel je allerlei persoontjes om te overleven. Als je volwassen geworden bent weet je niet meer wie je bent.

Voor velen begint er een zoektocht. Er is de noodzaak, omdat problemen in je dagelijks leven zich opstapelen, je angstig of eenzaam voelt of er een diep verlangen in je is die zegt dat er meer is.

Je gaat op zoek of ontmoet mensen die op dezelfde weg zijn. Het jezelf leren kennen is een boeiende en intensieve weg. Je leert ervaringen verwerken en herkent de verschillende persoonlijkheden die je leven bepalen. Vanuit gewaar zijn en stilte kun je jezelf leren ervaren en vanuit een volwassen perspectief naar jezelf leren kijken. Je leert dieper geestelijk voelen en kijken.  Er komt inzicht en bewustzijn.

Ik begeleid ruim 20 jaar mensen die ervaringen willen verwerken. Ervaringen die hun oorsprong hebben in de kindertijd en in je leven nu, om aandacht en zorg vragen. Mensen die het contact terug zoeken in zichzelf. Het goddelijke, het licht en de liefde in zichzelf. Degene die jij ten diepste bent.

Meer weten? mail of bel me me gerust voor informatie of een kennismakingsgesprek

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *