De Reis

vlinder620

 

 

 

 

 

De Reis

Er was eens………..

Once upon a time …….

En ze leefden ……….

Nog lang en gelukkig.

Sprookje of werkelijkheid?

Er was een moment waarop we in verbinding waren met onze goddelijke kern. We noemen dit liefde. Liefde die allesomvattend is.  Liefde voor al het leven. Ons thuis. De plek waar we vandaan komen en naar terug verlangen.

Er was een moment waarop we besloten om van huis weg te gaan.  En op reis gingen. We wilden van alles zien en ervaren. Op die reis vergaten we langzamerhand waar we vandaan kwamen. Soms hoorden we een stem die ons terug riep. Zachtjes fluisterend maar ook waren er tijden dat deze stem hard in ons oor schreeuwde.

Het verlangen thuis te komen op een plek waar we ons veilig, geliefd en welkom voelen en er van ons gehouden word zoals we zijn. Waar er vergeving is voor wat we eens vergaten, waar we onszelf verloren en verlaten hebben.  Onbewust onszelf en anderen pijn gedaan hebben.  Het verlangen thuis te komen op een plek waar we geïnspireerd worden om het beste van onszelf te laten zien en televen vanuit liefde voor onszelf, anderen en de wereld.

Sommigen noemen deze plek het paradijs, het eeuwige geluk, het koninkrijk van God, nirwana, een staat van verlichting. Leven vanuit je hart. Je ware zelf. Je innerlijke wijsheid. De bron van liefde.

En zijn we allemaal niet op reis om terug te keren naar die bron van wijsheid en liefde?

Iets in jou roept en verlangt ………..

Wil je op de hoogte blijven en het vervolg lezen op dit verhaal en liefdevol leven volgen ga dan naar de facebookpagina en klik op vind ik leuk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *